Bugünden..

Aklı başında bir adamın sözünü etmekten en çok zevk alacağı konu nedir ,bilir misiniz?Yanıt:Yine kendisi..Öyleyse kendimden söz edeyim biraz..Dostoyevski/Yeraltından Notlar

29 Ekim 2010 Cuma

İki meşhur son sahne/Two scenes of two legend Once upon a time in America and Lost


1984 yapımı Sergio Leone filmi:Once upon a time in America.Yerde yatan Noodles ,tavana bakıyor,kafa iyi,bazı şeyler görüyor,gülüyor.Yoksa filmdeki çoğu şey yaşanmamıştı da Noodles un u son sahnedeki hayalleri mi idi?Kim bilir?

2010 yapımı Lost dizisi.Yerde yatan Jack,gökyüzüne bakıyor,gülüyor.Yoksa dizideki 6 sezon yaşanmamıştı da Jack in hayal ürünü müydü? Kim bilir?
For English press 2 :)
Similarity of two last scenes
1984 made Sergio Leone film Once upon a time In America.Lying on the floor Noodles smiles and imagines something.One can ask everything in the movie is imaginary?
Other scene from Lost series.Jack lying on the ground.He also smiles and imagines.So,6 seasons is fiction of Jack's mind?Who knows?

3 yorum:

  1. bu sahnelerde bana;tolstoy'un prens andrey'i ve into the wild'ın chris'ini çağrıştırdı.ikiside yere uzanmış göğe bakıyor..ve her ikiside gülümsüyor..kimbilir ne görmüşlerdi?...

    YanıtlaSil
  2. ben bu yazının sonuna günlerdir dinlediğin soundtracki koymanı beklerdim, eline sağlık:)

    YanıtlaSil
  3. Mimledim seni,ona göre haa..! Bak bir.:)

    YanıtlaSil